09.00

Ontvangst en gelegenheid de informatiemarkt te bezoeken

09.30

Opening door dagvoorzitter Sarah Arayess

09.35

Update vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) 

Letteke Boot (VWS)

Wat zijn belangrijke topics waar het ministerie van VWS het komende jaar de accenten op legt? Wat komt er op ons af op het gebied van preventie en gezonde voeding? Tijdens deze update bespreekt Letteke Boot, senior beleidsadviseur Voeding bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de laatste stand van zaken op het gebied van onder andere de preventieaanpak en de nieuwe Nationale Aanpak Productverbetering. 

10.10

Hoe zit het momenteel met de Farm to Fork strategie?   

Door: Isabelle Rollier Europese Commissie DG Sante 

Er wordt al langere tijd gesproken over de Farm to Fork strategie en de exacte invulling hiervan. Wat is de huidige stand van zaken van deze nieuwe strategie? Wat kunnen we de komende tijd verwachten op gebied van Farm to Fork? Isabelle Rollier, policy officer in het Farm to Fork team bij de Europese Commissie, DG Health and Food Safety, geeft een duidelijk overzicht van de laatste stand van zaken rondom Farm to Fork.  

10.50

Pauze en gelegenheid de informatiemarkt te bezoeken

11.15

Breakouts

12.15

Lunchpauze en gelegenheid de informatiemarkt te bezoeken

12.45

Rondetafelgesprekken

De rondetafelgesprekken zijn een unieke mogelijkheid om in klein gezelschap over een thema naar keuze te spreken met branchegenoten en experts!

13.15

Breakouts

14.30

Breakouts

15.30

Pauze

16.00

Misleiding, misleiding, misleiding...

Ebba Hoogenraad (Hoogenraad & Haak)

Een van de rode draden in de voedingsindustrie is misleiding. Waar gaat verleiden over in misleiden? Had Corona impact op misleiding? En dat grijze gebied; wanneer kleurt het rood, en wanneer groen? Ebba Hoogenraad gaat op zoek naar tendensen en tips. 

16.30

Recap Food Law Event

16.45

Netwerkborrel en gelegenheid de informatiemarkt te bezoeken