Datum

Het Food Law Event zal plaatsvinden op 6 juni 2023.

Kosten deelname

Je kunt voor het Food Law Event kiezen uit verschillende tickets. Als deelnemer betaal je €495, abonnees van VMT betalen slechts €395. Deze korting is al toegepast op het inschrijfformulier.

Breakouts

Tijdens het Food Law Event zullen er verschillende sessies plaatsvinden. Je kunt voorafgaand aan het evenement een keuze maken welke sessies je wilt bijwonen. 

Voor wie?

Dit evenement is bestemd voor directies en management van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, regulatory affairs, kwaliteitsmedewerkers, productontwikkelaars, beleidsmedewerkers, belangenbehartigers, rechtsprekende organen en raden, advocatenkantoren, toezichthouders en adviseurs.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van het Food Law Event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Jouw plaats mag altijd door een vervanger/collega worden ingenomen. 

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Meer informatie

Contactpersoon events
Femke van Huet
T: 06 12 89 84 76
vmt.events@vmnmedia.nl

Contactpersoon partnerships
Monique van Neutegem
T 06 50 44 94 02
moniquevanneutegem@vmnmedia.nl